Drama na vhodu modne revije Marca Jacobsa

V četrtek, 2. februarja se je ob 18. uri v New Yorku začela modna revija Marca Jacobsa.

Lourdes Leon, 26-letna hčerka pevke Madonne, naj bi prispela na modno revijo točno ob 18. uri, ravno ko se je revija začela.

Uporabnik TikTok @mickmicknyc je delil videoposnetek tega trenutka in zapisal: “Drama zunaj modne revije #marcjacobs, saj #lourdes ni bilo dovoljeno vstopiti, potem ko je prispela natanko, ko se je revija začela.”

@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound – New York Mickey

Na posnetku lahko vidimo Lourdes in prijatelja, kako stojita na stopnicah vhoda, medtem ko jima več varnostnikov preprečuje vstop na prizorišče. Sporočili so ji, da so vrata zaprta, saj se je revija že začela.

Ko so oboževalci, ki so stali pred predstavo, ugotovili, kaj se dogaja, so začeli skandirati “spustite jo noter” in poskušali varnostnike obvestiti o njeni identiteti. Zdi se, da ni delovalo.

Preberi si tudi:
Kim Kardashian - Modna.si

Zakaj vsi govorijo o zadnjem videu Kim Kardashian

Kim Kardashian je svojim oboževalcem pokazala svojo negovalno rutino obraza, vendar pa je še več pozornosti vzbudila izbira njene pesmi za podlago. V videoposnetku na TikToku je Kim…