Zakaj vsi govorijo o zadnjem videu Kim Kardashian

Kim Kardashian je svojim oboževalcem pokazala svojo negovalno rutino obraza, vendar pa je še več pozornosti vzbudila izbira njene pesmi za podlago.

V videoposnetku na TikToku je Kim brez ličil in uporablja več izdelkov iz lastne linije Skkn by Kim. Za podlago posnetka si je izbrala skladbo Treacherous Twins od Drakea in Savagea, ki priročno vključuje tudi omembo zvezdnice resničnostnega šova The Kardashians.

Izbrala je en del pesmi, ki se je ponavljal v njenem videoposnetku za nego kože: “J***š, kaj pravijo, 500 milijonov v obraz, počutim se kot K.K.”

@kimkardashian

♬ original sound – Kim Kardashian

Leta 2018 so se pojavile govorice, da sta Kim in Drake uživala v simpatiji; v svoji skladbi In My Feelings Drake rapa o ženski, ki jo imenuje Kiki in za njo so mnogi domnevali, da je prav Kim.

“Nikoli se ni zgodilo. Konec zgodbe,” je takrat komentirala Kim, vendar pa je vključitev pesmi v video sprožila želje pri oboževalcih, da si zvezdnica in reper data priložnost za romantično zvezo.

Treacherous Twins pa ni edina pesem od Drakea, ki omenja Kim; v More M’s rapa, “Obleče njene Skims in se obnaša kot Kim.”

Preberi si tudi:
Družina Kardashian-Jenner - Modna.si

TOLIKO članice družine Kardashian-Jenner plačajo za ENO manikuro

Članice družine Kardashian-Jenner vedno izgledajo kot iz škatlice. Od osebnih vizažistov, frizerjev do stilistov in celo manikerk. Le redko kdo si lahko predstavlja, koliko zvezdnice plačajo za vse…