TOLIKO članice družine Kardashian-Jenner plačajo za ENO manikuro

Članice družine Kardashian-Jenner vedno izgledajo kot iz škatlice. Od osebnih vizažistov, frizerjev do stilistov in celo manikerk. Le redko kdo si lahko predstavlja, koliko zvezdnice plačajo za vse strokovnjake.

Nedavno pa je bilo razkrito, koliko so članice Kardashian-Jenner klana pripravljene plačati za le eno manikuro. Uporabnica Youtuba, Rusinja Marina Mogilko, ki objavlja na profilu @SiliconValleyGirl, je objavila video, v katerem se je odpravila na manikuro k lastnici salona, ki ureja nohte slavnih sester in tudi najbolj slavne mamagerke.

Lisa Kon je Rusinja, ki se je pred petimi leti preselila v Los Angeles in s svojim profesionalnim urejanjem nohtov ustvarila pravo bogastvo.

Kako tudi ne, ko pa ji Kardashianke in ostale zvezdniške stranke za le eno manikuro plačajo kar 1000 dolarjev! In kako se njena manikura razlikuje od ostalih? Marina je v videu razkrila:

1. Lisa in njene zaposlene zares dobro poskrbijo za obnohtno kožico, ki izgleda lepo negovana po tretmaju.
2. Osredotočajo se na obliko tvojih nohtov. Način, kako ona in njene zaposlene nanesejo gel je resnična umetnost. Tvoji nohti izgledajo zelo enakomerni.
3. Uporablja svoje materiale, ker je imela težavo najti najbolj kvalitetne materiale v Združenih državah Amerike. Tako da gele in olja uvaža iz tujine.

Lisa ima trenutno v Los Angelesu dva svoja salona in računa okoli 100 dolarjev za manikuro, ki jo naredi zaposlena v njenem salonu.

Preberi si tudi:
Kardashian, Jenner - Modna.si

TAKO bi Kardashian-Jenner sestre izgledale danes BREZ lepotnih operacij

Kardashianke “razkrinkane”! Nora simulacija umetne inteligence naj bi prikazala, kako bi izgledale Kardashian-Jennerke, ki so znane po svoji domnevni ljubezni do lepotnih izboljšav, če nikoli ne bi šle…