fbpx

TAKO bi Kardashian-Jenner sestre izgledale danes BREZ lepotnih operacij

Kardashianke “razkrinkane”!

Nora simulacija umetne inteligence naj bi prikazala, kako bi izgledale Kardashian-Jennerke, ki so znane po svoji domnevni ljubezni do lepotnih izboljšav, če nikoli ne bi šle pod nož. Videoposnetek, ki prikazuje teoretično “normalne” obraze slavnih vplivnic, je na TikToku zbral že skoraj 4 milijone ogledov.

“Uporabili smo tri različne programske opreme z umetno inteligenco in dve različni standardni grafični programski opremi ter cel teden, da smo to izvedli,” je za PetaPixel o svojem delu povedal Keith iz Vandahood Live, čarovniki, odgovorni za digitalno obratno preobrazbo. “Za vsako članico družine smo morali ubrati drugačen pristop, saj je vsaka skozi leta doživela različne spremembe.”

Čudaški učinek jim je uspelo doseči z uporabo virtualnih orodij Deep Face Lab, FaceApp in EbSynth.

@vandahoodlive Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake #kardashians #kyliejenner #plasticsurgery #vandahoodlive #ai ♬ original sound – VandahoodLive

Najbolj opazni spremembi sta brez dvoma ustnice od Kylie Jenner, ki na predvidevanju umetne inteligence niso tako napihnjene, ter nos od Khloé Kardashian, ki je po lepotni operaciji zdaj precej ožji. Sicer pa zvezdnice na splošno sploh ne bi izgledale slabo brez vseh lepotnih popravkov, se strinjaš?

Preberi si tudi:
Rihanna, Taylor Swift, Beyoncé - Modna.si

Rihanna bolj vplivna od Beyoncé in Taylor Swift

Zvezdnica pometla s konkurenco! Forbes je razkril svoj seznam “100 najvplivnejših žensk na svetu” in Rihanno postavil pred Beyoncé, Taylor Swift, Oprah Winfrey in ostalimi. Rihanna je marsikaj.…