VIDEO: Courteney Cox pokazala, kako pravi Newyorčani jedo pizzo

Zvezdnica humoristične serije Prijatelji v videu delila svoje nasvete za uživanje pice.

Courteney Cox je na Instagramu delila zabaven video, v katerem je svoje sledilce poučila o tem, kako jesti pico kot “pravi Newyorčan”.

Medtem ko je obedovala v prijetni piceriji, je demonstrirala več smešnih metod, kako “avtentično” pojesti kos newyorške pice.

“Veliko ljudi, ki niso iz New Yorka, pride v mesto in komaj čakajo na newyorško pico, pa ne vedo, kako bi jo jedli,” igralka, ki je doma iz Alabame, pove na začetku videa.

“Torej, najprej jo popivnaš in odstraniš olje,” reče z resnim tonom, preden vzame plastične vilice in nož ter previdno odreže majhne koščke. “Potem pristni Newyorčani radi odrežejo konico in po malo ugriznejo.”

Toda njena parodija se tu ne konča.

“Če ste na primer s Sicilije ali karkoli, jo zvijte kot pica pito,” se pošali. Nato kamera približa njene prste, ko prikazuje, kako rezino spremeniti v zvitek.

V sarkastičnem tonu, uporabljenem v celotnem videu, Courteney trdi, da imajo Newyorčani svoj stil uživanja pice z dekonstrukcijo sira. “Včasih, ko ljudje hrepenijo po dvojnem siru, potisnejo ves sir na eno področje,” se šali.

V svoji morda najbolj smešni metodi do zdaj igralka z vilicami potisne ves sir z rezine na skorjo, tako da na krožniku ostane razmočen in gol kos pice. “Potem lahko to komu daš,” se pošali, preden kos ponudi drugim gostom, ki sedijo v bližini. “Želite ta del?”