Ali se obeta film Barbie 2?

Film Barbie je komaj prišel v kinematografe in z ogledi že podira rekorde, zato se zdi nadaljevanje povsem smiselno.

Režiserko Greto Gerwig so pravkar vprašali, ali ima še kakšne načrte za drugi film in njen odgovor te bo morda razočaral.

Medtem ko je klepetala z The New York Times, je Greta govorila o možnostih nadaljevanja in govorila tudi o rekordnem otvoritvenem vikendu.

“Tako sem hvaležna. Tako sem presenečna. Res mi zmanjka besed. Bila sem v New Yorku in v četrtek in petek sem na kraju samem preverjala različne kinematografe, poslušala glasnost in se prepričala, da je slika lepa ter poskušala prepustiti nadzor, kar je težko. Ampak iskreno, bilo je čudovito hoditi naokoli in videti ljudi v rožnati. Kaj takega si nisem predstavljala niti v najbolj norih sanjah.”

Torej, ali prihaja nadaljevanje?

“V tem trenutku je to vse, kar imam,” je povedala Greta. “Tako se počutim na koncu vsakega filma, kot da nikoli ne bom imela druge ideje in vse, kar sem si kdaj želela narediti, sem naredila. Nikomur drugemu ne bi želela uničiti sanj, ampak zame sem v tem trenutku popolnoma na ničli.”

Preberi si tudi:
Barbie film - Modna.si

Kako velik budget ima Barbie film in zakaj se je Google obarval rožnato

Film Barbie, v katerem glavni vlogi igrata Margot Robbie kot Barbie in Ryan Gosling kot Ken, je trenutno velik hit po celotnem svetu in to zahvaljujoč velikemu proračunu…