Victoria Beckham o skrivnostnem izdelku, ki ga uporablja za telo

Če si ravno v iskanju odlične vlažilne kreme, potem ti bo pri odločitvi morda pomagalo priporočilo Victorie Beckham, ki za negovanje telesa uporablja cenovno dostopno vlažilno kremo.

Victoria prisega na Weleda Skin Food kremo, ki je bio, brez alkohola, brez barvil, brez parabenov, brez parafina / mineralnega olja in v drogeriji Drogerie Markt stane le malo čez 9 evrov.

“Moja telesna skrivnost je Weleda Skin Food. Pri njej mi je všeč to, da ni posebno draga in lahko jo najdete kjer koli. Formula je zelo gosta in maslena,” je povedala Victoria za Into The Gloss. “Ko porjavim, jo zmešam s kokosovim oljem – tistim, ki ga uporabljaš za kuhanje – in s tem namažem celotno telo. Predvidevam, da nekaterim morda ne bo všeč mastnost, vendar meni pomaga obdržati barvo. In ko odidem od doma, se mi zdi, da se je res vpila. Kot da bi se moja koža dobro hidrirala. Toliko jih porabim … Želim si, da bi imeli večje.”

Preberi si tudi:
Spice Girls - Modna.si

Je Victoria Beckham pravkar potrdila, da se Spice Girls RES vračajo?

Je Victoria Beckham spet pripravljena na sodelovanje s Spice Girls? Kljub govoricam o morebitni ponovni združitvi, ki so se z leti krepile, je Victoria (oziroma Posh Spice) v…