Je Victoria Beckham pravkar potrdila, da se Spice Girls RES vračajo?

Je Victoria Beckham spet pripravljena na sodelovanje s Spice Girls?

Kljub govoricam o morebitni ponovni združitvi, ki so se z leti krepile, je Victoria (oziroma Posh Spice) v preteklosti trdila, da so njeni dnevi nastopanja z Emmo Bunton, Mel C, Mel B in Geri Halliwell preteklost.

Zdaj pa je morda namignila, da se nekaj dela na združitvi, potem ko je delila videoposnetek, na katerem izvaja Spice Girls klasiko v Miamiju na Floridi pretekli vikend!

V nedeljo, 23. julija je Victoria na TikToku delila videoposnetek, na katerem izvaja pesem »Say You’ll Be There« za zelo navdušeno občinstvo. V ljubkem posnetku se ji je pridružil tudi mož David Beckham, na katerem poje v mikrofon in zraven pleše.

“Ogrevanje glasilk v Miamiju,” je podražila v opisu posnetka in dodala: “Še več prihaja.”

@victoriabeckham

Warming up the vocals in Miami! More to come 🤫!! 🎶🎤

♬ original sound – Victoria Beckham

Posh, Baby, Ginger, Sporty in Scary Spice niso skupaj nastopale že vse od olimpijskih iger leta 2012. Victoria je bila edina članica skupine, ki je leta 2019 izpustila ponovno združitveno turnejo Spice Girls.

Ali tokrat morda res pripravljajo ponovno združitev v popolni postavi?

Preberi si tudi:
Backstreet Boys, Spice Girls - Modna.si

Se bodo Backstreet Boysi in Spice Girls odpravili na skupno turnejo?

AJ McClean je spregovoril o načrtih, da bi ljubiteljem pop glasbe ponudili tisto, kar si resnično, resnično želijo. Pevec skupine Backstreet Boys je razkril, da so potekali pogovori…