Se bodo Backstreet Boysi in Spice Girls odpravili na skupno turnejo?

AJ McClean je spregovoril o načrtih, da bi ljubiteljem pop glasbe ponudili tisto, kar si resnično, resnično želijo.

Pevec skupine Backstreet Boys je razkril, da so potekali pogovori o tem, da bi ikonični skupini iz 90-ih let Backstreet Boys in Spice Girls odšli na skupno turnejo.

Povedal je, kako sta skupini vzdrževali stike in ocenil možnosti, da bi se takšna “uresničene sanje” turneja sploh kdaj izvedla.

“Z večino deklet smo ostali zelo tesni prijatelji,” je AJ povedal med intervjujem za BuzzFeed. “In v tistem obdobju smo bili oboji na vrhuncu slave.”

Nadaljeval je: “Namigovanja o naših skupnih turnejah in vse te stvari.”

“Če se bo kdaj zgodilo, mislim, da bo to morda ena najbolj množičnih turnej doslej. Ljudje želijo, da gremo mi in NSYNC skupaj na pot,” je nadaljeval.

Na vprašanje, kako verjetno je, da bi se takšna turneja zgodila, je odgovoril realistično. “Mislim, da je verjetno okoli 30 odstotkov. Mogoče 20 odstotkov. Mislim, da ni tako veliko,” je ugibal.

“Vsi so šli naprej, vsi delajo svoje stvari. A nikoli ne veš,” je še dodal AJ.

@buzzfeedcanada A BACKSTREET BOYS AND SPICE GIRLS TOUR? *faints* We sat down with AJ McLean to chat about his new show Fashion Hero (streaming now on Paramount+), but had to ask him about this #tbt moment that had the Backstreet Boys and Spice Girls joining forces. If any tour is breaking ticketmaster, we definitely think its this one. #backstreetboys #spicegirls #nostalgia #90s #ajmclean #spicegirlstour #backstreetboysconcert #90smusic ♬ Backstreet Boys Medley – KZA

Preberi si tudi:
Britney Spears in skupina Backstreet Boys združili moči - Poslušaj novi HIT!

Britney Spears in skupina Backstreet Boys združili moči – Poslušaj novi HIT!

BS x BSB! Otroške sanje iz 90-ih so se uresničile! Britney Spears in Backstreet Boys-i so združili moči v novi pesmi z naslovom “Matches” (“Vžigalice”). Britney je z…