Razkrito, kako se razumeta Pamela Anderson in trenutna žena Tommyja Leeja

Žena Tommyja Leeja Brittany Furlan je spregovorila o svojem odnosu z njegovo bivšo ženo Pamelo Anderson.

V zadnjih nekaj mesecih se ugiba, ali sta 36-letna Brittany in 55-letna Pamela po izidu Pamelinih spominov in Netflixovega dokumentarca skregani.

Preberi si tudi:
Pamela Anderson bo v novem dokumentarcu razkrila resnično zgodbo

Pamela Anderson bo v novem dokumentarcu razkrila resnično zgodbo

Pamela Anderson se je odločila, da razkrije svojo stran zgodbe. 54-letna igralka je združila moči z Netflixom za dokumentarec o njenem življenju, ki bo “intimen portret, vpet v…

V zdaj že izbrisanem TikTok videu se je Brittany navidezno posmehovala Pameli, češ da bi bilo Pameli vseeno, če bi ona umrla.

Pamela se je kasneje znašla na udaru kritik, potem ko je 60-letnemu Tommyju domnevno poslala SMS in mu povedala, da je on njena “edina prava ljubezen”, kar je Brittany domnevno videla in razkrila na spletu.

Med vsemi govoricami o sporu so Brittany pred kratkim vprašali, kakšen odnos imata trenutno s Pamelo.

“Vsi smo v redu. Želimo si srečo, želimo si, da so vsi prijatelji,” je Brittany povedala za TMZ v petek, 31. marca.

Brittany je tudi povedala, da se s Pamelo še ni pogovarjala, je pa rekla, da bi se z veseljem pogovorila z njo, da uredita stvari.

Pamela in Tommy sta bila poročena od leta 1995 do 1998 in imata dva sinova – 26-letnega Brandona in 25-letnega Dylana. Tommy se je z Brittany poročil leta 2019.

Preberi si tudi:
Pamela Anderson - Modna.si

Pamela Anderson razkrila, koliko denarja je prejela za snemanje Obalne straže

Pamela Anderson postaja bolj odkrita kot kdaj koli prej. 55-letna zvezda serije Obalna straža krasi naslovnico revije Variety, za katero je med intervjujem razkrila marsikaj, med drugim tudi…