fbpx

Kateri zvezdniki so nas 1. aprila potegnili za nos

Prvi april je dan v letu, ko nikoli ne moreš zares zaupati stvarem, kar prebereš na spletu! In vsako leto se tudi številni zvezdniki odločijo, da svoje sledilce malo potegnejo za nos. Te zanima, česa so se domislili letos?

Heidi Klum ni noseča
So-komentator od Heidi v šovu America’s Got Talent Howie Mandel je na Instagramu delil fotografijo, ki je namigovala, da je manekenka noseča in da sta on in Sofia Vergara prva izvedela za to. Sofia je poskrbela, da je novica izgledala še bolj resnična, ko se je v svoji Instagram zgodbi pošalila, da bo postala “teta”. Seveda je bila vse šala.

Selena Gomez ne bo izdala ogromnih rdečil za lica Rare Beauty
Selena je navdušila svoje oboževalce, ko je prek svoje lepotne znamke Rare Beauty na Instagramu najavila izdajo super velikega rdečila za lica. Žal bo kultna klasika tudi v prihodnosti na voljo le v standardni velikosti.

Naslovnica za memoar Britney Spears ni pricurljala v javnost
Te šale se ni spomnila Britney, ampak je njena fan stran na Instagramu oboževalce prepričala, da je naslovnica njenih memoarjev z naslovom autoBiography pricurljala v javnost. Na žalost še vedno čakamo na novice o prihajajoči knjigi.

Chris Pratt ne bo posodil glasu Miki Miški
Po drami, ki jo je doživel za vlogo v filmu The Super Mario Bros., se je Chris odločil, da bo svoje sovražnike nahecal s še eno veliko vlogo. Na Instagramu je napisal, da si bodo film na velikih platnih lahko ogledali leta 2025.