Preden kupuješ v trgovini Zara, obvezno preberi TO!

Če si vsaj malo modne fashioniste oziroma si rada oblečena po zadnjih modnih trendih, potem zagotovo vsake toliko zaideš v trgovino Zara. Morda si opazila, da ima trgovina s hitro modo na etiketah svojih oblačil tri različne oznake: krog, trikotnik in kvadrat. Si se začela spraševati, kaj sploh pomenijo te oznake?

Ljudje na socialnih omrežjih so dekodirali oznake in razkrili, kaj na oblačilu pomeni, krog, trikotnik ali kvadrat. Te navidezno naključno nameščene oblike bi ti lahko pomagale ugotoviti, katero velikost izbrati pri nakupovanju, s čimer bi skrajšali čas, ki ga porabiš v garderobah. Če je res, bi bilo to še posebej koristno pri nakupovanju v trgovini, saj ti ne bi bilo treba preizkušati istega izdelka v različnih velikostih.

Torej, kvadrat (◼️) na etiketi pomeni, da bi morala izbrati običajno velikost, medtem ko trikotnik (▲) pomeni, da je oblačilo nekoliko manjše in bi morala izbrati večjo velikost, krog (⚫) pa pomeni, da je oblačilo nekoliko večje, zato raje izberi manjšo velikost, če si želiš, da se ti lepo prilega.

Preberi si tudi:
Pranje novih oblačil - Modna.si

Bi morali nova oblačila pred prvim nošenjem oprati?

Prideš domov. Odpreš nakupovalno vrečko. Odstraniš oznake z oblačil … in jih oblečeš. Ko kupiš nekaj, kar ti je noro všeč, komaj čakaš, da boš novo stvar oblekla…