fbpx

Kylie Jenner razkrila, kdaj si je povečala oprsje

Kylie Jenner je potrdila velike govorice o plastični operaciji.

Med finalno epizodo tretje sezone serije The Kardashians, ki je izšla v četrtek, 27. julija je 25-letna resničnostna zvezdnica razkrila, da si je leta 2017 povečala oprsje, ko je bila stara 19 let – eno leto preden je rodila hčerko Stormi, ki ima zdaj 5 let.

“Veš, da sem povečala svoje prsi pred Stormi,” je Kylie povedala najboljši prijatljici Stassie Karanikolaou, “šest mesecev pred tem, ko sem zanosila s Stormi – nisem si mislila, da bom imela otroka, ko bom stara 20 let – tako da so se še vedno celile.”

Ko se zdaj ozre nazaj, je Kylie priznala, da obžaluje, da si je popravila prsi.

“Imela sem lepe prsi, naravne prsi,” je rekla Kylie. “Preprosto čudovite, popolna velikost, popolno vse. In želim si, da jih nikoli ne bi popravila. Vsem, ki razmišljajo o tem, priporočam, naj počakajo do otrok.”

Kylie – ki je tudi mama 17-mesečnemu sinu Aireju – je pojasnila, da se je njen pogled na ljubezen do sebe spremenil, odkar je postala mama.

“Imam hčerko,” je rekla Kylie. “Zlomila bi mi srce, če bi si želela popraviti svoje telo pri 19-ih letih. In ona je nekaj najlepšega na svetu. Želim biti najboljša mama in najboljši zgled zanjo. In samo želim si, da bi lahko bila ona in vse to naredila drugače, ker se ne bi dotaknila ničesar.”

Preberi si tudi:
Kylie Jenner - Modna.si

Kylie Jenner prvič o tem, kaj vse je popravila na svojem obrazu

Kylie Jenner je spregovorila o plastičnih operacijah. Med novo epizodo resničnostnega šova The Kardashians, ki je bila predvajana v četrtek, 20. julija, je 25-letna resničnostna zvezdnica poklepetala s…