Ali to pomeni, da bosta Johnny Depp in Kate Moss obudila svojo romanco?

Potem ko je Kate Moss igrala ključno vlogo pri zmagi Johnnyja Deppa v sojenju, sta se nekdanja zaljubljenca ponovno združila in oboževalcem vlila upanje, da bosta spet obudila svojo romanco.


Kate naj bi se zabavala v zaodrju z Johnnyjem na koncertu v Londonu po njeni ključni vlogi pri njegovi sodni zmagi proti Amber Heard.

Johnny je tri noči zapored nastopil pred razprodano množico skupaj z Jeffom Beckom v Royal Albert Hallu v Londonu – medtem ko je čakal na razsodbo v sojenju za obrekovanje proti njegovi bivši ženi.

58-letni Depp je na enega od nastopov povabil tudi svojo nekdanjo punco Kate, pravi vir blizu hollywoodskega zvezdnika.


Kate, ki je na Johnnyjevem sojenju pričala proti Amber, je sprejela ponudbo in bila fotografirana, ko je odhajala iz Royal Albert Halla.

Supermanekenka, ki je hodila z Deppom med letoma 1994 in 1997, je postala zmagoslavna priča za svojega nekdanjega ljubimca, potem ko je Amber omenila govorice, da naj bi Depp med njuno romanco v neki fazi potisnil Kate po stopnicah.

“Nikoli me ni potisnil, brcnil ali vrgel po stopnicah,” je pričala Kate med svojim kratkim nastopom.

Mossova je porotnikom iz angleškega Gloucesterja preko videoklica pripovedovala, kako je med neurjem zapuščala svojo hotelsko sobo v letovišču GoldenEye na Jamajki, ko je padla po stopnicah in se poškodovala.

“Johnny je zapustil sobo pred mano in bila je nevihta. In ko sem zapustila sobo, sem zdrsnila po stopnicah in si poškodovala hrbet,” je povedala.

“Zakričala sem, ker nisem vedela, kaj se mi je zgodilo in bolelo me je,” je pričala Kate. “In (Depp) je pritekel nazaj, da bi mi pomagal, me odnesel v mojo sobo in mi nudil zdravniško pomoč.”

Oboževalci so na družbenih omrežjih začeli upati, da bosta zvezdnika ponovno obudila svojo vročo ljubezensko razmerje iz preteklosti.

“Zakaj se je Kate Moss odločila pričati? Ali še vedno ljubi Johnnyja? Upam in mislim, da je tako,” je na Twitterju objavila ena brezupna #JusticeForJohnnyDepp romantična duša, potem ko je Mossova pokazala svojo očitno zvestobo Deppu.

“Johnnyjev nasmeh, ko se je Kate pojavila na ekranu? Bolje, da se združita skupaj, ker je tako srčkano,” je zapisal gledalec sojenja, medtem ko je drugi vprašal: “Ali lahko rečemo eno o tem, kako je Johnnyjev obraz zažarel, potem ko je videl njen obraz na zaslonu?”

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si