Amber Heard trdi, da je modrice prekrivala s korektorjem, ki takrat sploh še ni obstajal!

Znamka ličil je razkrinkala laži Amber Heard, ki je na sodišču trdila, da je z njihovimi izdelki prekrivala domnevne modrice, ki naj bi ji jih povzročil nekdanji mož Johnny Depp.

Med svojimi uvodnimi besedami je Amberin odvetnik pokazal komplet za korekcijo All In One Correcting Kit od znamke Milani Cosmetics in dejal, da ga je igralka imela v torbici ves čas svojega razmerja z Johnnyjem.

“To je bilo tisto, kar je uporabila. Pri tem je postala zelo spretna. Slišali boste pričanje Amber o tem, kako je morala mešati različne barve za različno stare modrice, ki so bile v različnih odtenkih in kako jih je uporabila, da jih je lahko prekrila,” je dejal njen odvetnik.

Milani Cosmetics je zdaj spregovorila, da bi razkrila laž.

Johnny in Amber sta postala par leta 2012, se poročila leta 2015 in se ločila leta 2017 … ampak blagovna znamka ličil pravi, da je izdelek na trg prišel šele leta 2017.

Milani je na TikToku objavil videoposnetek z napisom: “Vprašali ste nas … naj zapis pokaže, da je naš Correcting Kit lansiran leta 2017!👀”

@milanicosmetics You asked us… let the record show that our Correcting Kit launched in 2017!👀 #milanicosmetics ♬ International Super Spy – dylan

Preberi si tudi:
TOP 10 najbolj nevarnih zvezdnikov za googlanje

TOP 10 najbolj nevarnih zvezdnikov za googlanje

Vsak med nami kdaj pa kdaj pogoogla kakšnega zvezdnika iz takšnega ali drugačnega razloga. Morda te zanima, ali bo kaj kmalu igral/-a v kakšnem filmu ali je v…