Andreja Jernejčič predstavila sedmo knjigo Darilo za čudovito osebo v dveh jezikih

Dogodka se je udeležil tudi predsednik vlade dr. Robert Golob in  več sto znanih poslovnežev –  S to knjigo je lahko vsak še uspešnejši in bolj srečen

»Če bi to, kar je v knjigi, znala pred desetletjem, bi bila danes srečno poročena, z mnogo otroki in že v ‘penziji’,« je o tem, kaj prinaša sedma knjiga Darilo za čudovito osebo, povedala avtorica, znana strokovnjakinja za komuniciranje, piarovka in managerka Andreja Jernejčič. Na obeležitvi knjige so nastopila številna znana imena, med njimi Tanja Skaza, Jure Godler, Helena Blagne, Omar Naber, Rok Terkaj – Trkaj, Sebastian in Marko Hatlak. Med obiskovalci pa je bil tudi predsednik vlade dr. Robert Golob s partnerico Tino Gaber.

Rok Terkaj, Tanja Skaza, Omar Naber, gostiteljica Princesa, Sebastian, Helena Blagne, Marko Hatlak in Jure Godler - Modna.si
Rok Terkaj, Tanja Skaza, Omar Naber, gostiteljica Princesa, Sebastian, Helena Blagne, Marko Hatlak in Jure Godler (Foto: Barbara Reya in Borut Cvetko/Mediaspeed)

Darilo za čudovito osebo vsebuje spoznanja, misli in usmeritve, kako je vsak lahko še bolj srečen in uspešnejši. Kot je dejala avtorica, je knjiga plod njenih osebnih izkušenj, vključuje pa tudi njene šibke in intimne lastnosti: »Doživeti je treba veliko težkega, žal tudi grdega, žalostnega, da lahko postaneš močnejši. Vendar ni dovolj biti le močan. Treba je čutiti s srcem in biti srčen, da si lahko srečen.« V knjigi je izpostavila, kako se osvoboditi toksičnih ljudi, si vzeti čas zase, ceniti sebe, spoštovati, biti samozavesten, a hkrati ne ošaben, ter najti mir v sebi in biti miren. Kot pravi, s knjigo boste še uspešnejši in hkrati bolj srečni.

Avtorica Andreja Jernejčič s knjigo Darilo za čudovito osebo, njeno sedmo knjigo - Modna.si
Avtorica Andreja Jernejčič s knjigo Darilo za čudovito osebo, njeno sedmo knjigo (Foto: Barbara Reya in Borut Cvetko/Mediaspeed)

Andreja Jernejčič, ki jo sicer poznamo kot piarovko, strokovnjakinjo za komuniciranje in javno nastopanje, je doslej izdala že šest knjig na teme medijev, komuniciranja, kriznega komuniciranja in javnega nastopanja. Tokrat je v knjigi za osebno rast prvič strnila motivacijske misli in spoznanja, ki lahko vsakega posameznika opolnomočijo ter usmerijo k lepšemu, pogumnejšemu, uspešnejšemu in srečnejšemu življenju.

»Andreja naše podjetnike z znanjem in srčnostjo prenaša v svet, to zna le ona. Občutila sem izjemno toplino in srčnost na tem dogodku, kar je značilno le za Andrejo. To, kar počne, je vedno prežeto z globoko predanostjo in ljubeznijo,« je izpostavila Tanja Skaza.

»Iz njenih besed sem že marsikaj naučil, čeprav sem marsikaj tudi pozabil. Vendar sem prepričan, da me vsebina te nove knjige ne bo zapustila tako hitro,« je med drugim v humornem nastopu dejal Jure Godler.

Na dogodku smo opazili številne direktorice in direktorje, med njimi tudi Sabino Sobočan iz Varisa, Jana Benčina Heningman iz BKS Slovenija, Sanja Savič, partnerico PricewaterhouseCoopers, Francija Pliberška iz MIK Celje, Janija Janša iz Krvavca, Branko Viltužnik iz Inštituta Petra Novaka, Valeryja Arakelova, direktorja Rimskih term, Katjo Kraškovič iz GEA Collegea, Andreji sta med drugim čestitala tudi glasbenika Lado Leskovar in Luka Markus Štajer ter župani Saša Arsenovič, Igor Marentič, Branko Kidrič in Andrej Kavšek.