fbpx

Shakira prvič o teoriji, da je varanje Gerarda Piqueja razkril kozarec marmelade

Shakira se je prvič odzvala na teorijo oboževalcev glede njenega razhoda od bivšega Gerarda Piqueja.

Pevka se je z nogometašem razšla junija 2022 in le dva meseca preden je bil razhod javno naznanjen, je Shakira izdala svojo pesem “Te Felicito” z Rauwom Alejandrom.

V videospotu za pesem Shakira odpre vrata hladilnika in najde Alejandrovo glavo na krožniku.

Kmalu po izidu pesmi so na spletu začele krožiti govorice o tem, kako je Shakira odkrila, da jo Gerard domnevno vara. Teorija je postala viralna na spletu in številni oboževalci so verjeli, da je resnična.

Teorija je bila, da ima Shakira posebno vrsto jagodne marmelade, ki jo ima rada, Gerardu pa ni bila všeč. Ko se je vrnila domov s potovanja, je manjkalo nekaj marmelade v kozarcu, kar jo je privedlo k prepričanju, da je bil še nekdo drug v njunem domu, medtem ko nje ni bilo, in jedel marmelado.

Preberi si tudi:
Shakira, Gerard Pique - Modna.si

Kako je bil kozarec marmelade kriv za ločitev Shakire in Gerarda Piqueja

Razmerje Shakire in Gerarda Piqueja je pod drobnogledom vse odkar je pevka izdala pesem, ki očitno negativno govori o njenem bivšem. Tako zelo, da o njuni zvezi in…

Veliko se je govorilo o tem, vendar Shakira sama ni nikoli potrdila ali zanikala te informacije. Zdaj, več kot leto dni kasneje, se je Shakira končno odzovala na teorijo.

“Ni res,” je povedala za The Sunday Times, ko so jo prosili, naj potrdi zgodbo.

Preberi si tudi:
Shakira - Modna.si

Se Shakira ogreva za TEGA slavnega košarkaša?

Shakira se je nedavno preselila svojima sinovoma v Miami na Floridi, po razhodu z nogometnim zvezdnikom Gerardom Piquejem. Preberi si tudi: Čeprav je junija sprožila govorice, da je…