Gisele Bundchen o enem živilu, ki ga NIKOLI več ne bo jedla in zakaj

Gisele Bundchen je v svojem zadnjem intervjuju, ki ga je dala za WSJ. Magazine spregovorila o marsikateri stvari, med drugim o tem ob kateri uri gre spat in ob kateri uri se zbudi, o svojem urniku, ko ima otroke ter tudi o enem živilu, ki ga nikoli več ne bo jedla.

43-letna manekenka je glede zbujanja in spanja povedala: “Rada grem spat ob približno 22. uri in se zbudim okrog 5-ih ter poskrbim, da imam meditacijo. Rada popijem mlačno vodo z malo limone in keltske soli. Nato se približno 15 minut raztezam, kar imenujem asana, nato pa 15 minut meditiram. Potem sprehodim psa, ga nahranim in takrat se začne moj dan.”

In kako poteka njen dan, ko so njeni otroci pri njej? “Ko so moji otroci z mano, imajo veliko dejavnosti. Težko je upravljati svoj in njihov urnik. Zame je vsak dan najpomembneje, da si najprej nadenem kisikovo masko.”

Gisele, ki je nedavno izdala tudi svojo prvo kuharsko knjigo z zdravimi recepti “Nourish: Simple Recipes for Body and Soul”, pa je razkrila tudi prepovedano živilo in ga nikoli več ne bi jedla: “Zame beli sladkor pomeni strup. Obstaja toliko drugih načinov, kako lahko sladkate svoje stvari, da so okusne. Med, javorjev sirup, datlji.”

Preberi si tudi:
Gisele Bündchen prvič iskreno o svojih paničnih napadih - Modna.si

Gisele Bündchen prvič iskreno o svojih paničnih napadih

Gisele Bündchen je v novem intervjuju spregovorila o svojem duševnem zdravju. 43-letna supermanekenka je dala intervju za CBS News Sunday Morning. V odlomku, ki je bil objavljen pred…