fbpx

Answear z nepozabno zabavo obeležil svoje prvo leto v Sloveniji!

Answear, vodilna platforma za e-trgovanje z modnimi oblačili, je minuli ponedeljek praznoval izjemen mejnik, in sicer prvo obletnico delovanja v Sloveniji. Ob tej pomembni priložnosti je Answear priredil ekstravagantno rojstnodnevno zabavo v prenovljeni restavraciji AFTR, v samem osrčju Ljubljane. Na nepozabni zabavi so se zbrali številni prepoznavni slovenski obrazi, za kulinarično doživetje je poskrbel Michelinov chef Jorg Zupan, za pravo glasbeno poslastico večera pa priznani didžej Mike Vale.

Prvo leto delovanja podjetja Answear je bilo izjemno uspešno. Od samega začetka je modna platforma Answear revolucionarno spremenila način nakupovanja mode, saj ponuja široko paleto vrhunskih oblačil, obutve in dodatkov najbolj iskanih svetovnih blagovnih znamk. Svojim uporabnikom nudi popolno nakupovalno izkušnjo, njegova največja prednost pa je dostava v kar pičlih 48 urah. S tem mislih je v zadnjem letu Answear postal priljubljeno središče za vse modne navdušence.

Praznovanje je potekalo v ekskluzivni urbani restavraciji AFTR, ki slovi po sodobnem ambientu in kulinarični odličnosti. Z živahnim vzdušjem in prijetnim ambientom je praznovanje prvega rojstnega dne platforme Answear postreglo z nepozabnim doživetjem.

Kuharski mojster Jorg Zupan, ki je bil v preteklosti nagrajen z Michelinovo zvezdico, je za goste pripravil izjemno kulinarično izkušnjo. Od mamljivih predjedi do slastnih glavnih jedi in dekadentnih sladic – meni je bil dokaz kuharskega mojstrstva chefa Zupana. Vsaka postrežena jed je združevala izvrstne okuse in inovativne tehnike ter je tako ustvarila gastronomske mojstrovine, ki so navduševale brbončice.

Jorg Zupan - Modna.si
Jorg Zupan v ženski družbi (Foto: Helena Kermelj)

Za energijo je ves večer skrbel DJ Mike Vale, uveljavljeno ime na slovenski glasbeni sceni. DJ Mike Vale je z naelektrenimi ritmi poskrbel, da so se obiskovalci ob melodijah pozibavali skozi celoten večer. DJ Mike Vale je z izjemnim občutkom za glasbeni okus množice ustvaril ultimativen izbor pesmi, ki je odlično dopolnjeval slavnostno vzdušje in poskrbel za nepozabno glasbeno doživetje.

Mike Vale - Modna.si
Mike Vale (Foto: Helena Kermelj)

Na seznamu gostov Answearjevega prvega rojstnega dne ni manjkalo znanih obrazov. Priznane osebnosti, kot so Jasna Vale, Gaja Prestor, Pika Zrim, Robert Roškar, Katarina Benček, Ula Furlan so počastile dogodek in praznovanju dodale piko na i. Prisotnost slavnih obrazov tako dodatno poudarja pomen Answearja kot modne avtoritete na slovenskem trgu.

Katarina Benček, Jasna Vale - Modna.si
Katarina Benček, Jasna Vale (Foto: Helena Kermelj)

Answear se spominja prvega leta delovanja in je hvaležen za veliko podporo, ki jo je prejel od svojih zvestih strank, partnerjev in slovenske modne skupnosti. Praznovanje rojstnega dne v AFTR-ju je dokaz Answearove zavezanosti odličnosti, inovativnosti in ustvarjanju nepozabnih izkušenj za svoje občinstvo.