fbpx

Michelle Williams o ponovni združitvi Destiny’s Child in njihovem zadnjem albumu

Michelle Williams je spregovorila o prihodnosti skupine Destiny’s Child in razkrila svoje misli o morebitni ponovni združitvi.

Zvezdnica je bila del zadnje postave ikonične dekliške skupine, ki je leta 2005 po izdaji albuma Destiny Fulfilled objavila načrte za razpad. Takrat sta bili v postavi še Beyoncé in Kelly Rowland.

Med nedavnim intervjujem se je Michelle ozrla nazaj na konec tria in razkrila, česa se spominja iz tistega časa. Delila je tudi alternativni načrt, ki bi ji bil bolj všeč kot razpad skupine.

Med oddajo The Terrell Show je Michelle pojasnila, da je bila presenečena nad koncem Destiny’s Child.

“Ne vem, ali smo želeli, da je to zadnji album. Ampak tako pač je,” je dejala in pojasnila, da ni vedela, da skupina ne bo izdala nobenega albuma več.

Pravzaprav je predlagala še en načrt, ki bi skupini omogočil raziskovanje solo kariere: “Če bi bilo odvisno od mene, bi še vedno skakale. Še vedno bi bile skupina, solo, skupina, solo.”

To ne pomeni, da so vrata za ponovno srečanje popolnoma zaprta. Pravzaprav je bila Michelle “precej prepričana, da bi morali in želeli narediti še enega, vem, da so nam vrata odprta, da to storimo.”