‘Baby shower’ zabava za četrtega otroka Kim Kardashian bo zelo drugačna!

Kar-Jenner družina je znana po razkošnih in neobičajnih ‘baby shower’ zabavah z najbolj izvirnimi tematikami (zajtrk pri Tiffanyju, češnjevi cvetovi), vendar pa so načrti Kim Kardashian za njenega četrtega otroka zagotovo nekaj novega in povsem nepričakovanega.

Po tem, ko je za New York Times razkrila, da obsedeno opremlja sobo za novorojenca in da so priprave na četrtega otroka prava “norija”, se Kim želi na zabavi le sprostiti. Pravzaprav si želi biti tako zelo sproščena, da je v tematiko praznovanja vključila kanabidiol olje.

“Letošnje leto, ker sem tako pod stresom, si želim le zenovsko ‘baby shower’ zabavo s kanabidiol (CBD) oljem,” je Kim razkrila za E! News. “Želim si le masaž in čajne ceremonije s kristali. In na tej ‘baby shower’ zabavi bomo tudi pili – ker nismo noseči.”

Če morda še ne veš, kanabidiol olje je začelo pridobivati na svoji popularnosti leta 2018 in zdaj postalo eno izmed najbolj priljubljenih sestavin v lepotnih izdelkih. Pridobivajo ga iz rastline konoplja sativa, uporablja pa se za zdravljenje kroničnih bolečin in pripomore pri sproščanju.