Beyoncé potrdila sodelovanje z modno hišo Balmain

Beyoncé in Adidas sta se v preteklem tednu resda sporazumno razšla, a glasbena zvezda že pripravlja novo modno sodelovanje.

Preberi si tudi:
Beyoncé - Modna.si

Pa je tudi uradno: Beyoncé gre svojo pot

Bila je vzajemna odločitev. Beyoncé in športna znamka Adidas gresta vsak svojo pot, je vir razkril za THR. Njuno partnerstvo se je začelo leta 2018, ko je Bey…

41-letna pevka je napovedala sodelovanje z modno hišo Balmain pri ustvarjanju linije, ki jo je navdihnil njen novi album.

Kreativni direktor modne hiše Olivier Rousteing je v petek (24. marca) napovedal partnerstvo in razkril, kako je do njega prišlo.

Olivier je pojasnil, kako ga je neskončno navdihovala renesansa, zaradi česar je skiciral videze, ki jih je navdihnil album. Ko je opazil, kako ga delo privlači, je stopil v stik z Beyoncé, da bi predlagal “dejansko, resnično sodelovanje med dvema ustvarjalcema, ki sta oba obsedena s potiskanjem svoje umetnosti na višjo raven.”

Strinjala se je in sodelovala z Olivierjem in svojo stilistko Marni Senofonte, da bi kot “sooblikovalka” pripravila linijo modnih kreacij.

“Že od začetka sva vedela, da bo to sodelovanje drugačno od vseh drugih, na katerih sva delala prej,” je zapisal Olivier. “Skočili smo z glavo naprej, brez komercialnega načrta – kajti to je kolekcija, ki popolnoma temelji na najini skupni strasti do združevanja glasbe in mode.”

Zaradi tega je bilo sodelovanje zanj še bolj vznemirljivo.

“Skupaj smo ustvarili to edinstveno couture kolekcijo, pri čemer je vsaka silhueta neposredno navdihnjena s specifično RENESANČNO kompozicijo,” je pojasnil.

Celotno kolekcijo, ki vsebuje 16 modnih videzov za 16 pesmi, si lahko ogledaš spodaj.