Hči Kim Kardashian bo lansirala kar štiri različne znamke

Kot kaže, bo North West naslednja članica družine Kardashian-Jenner, ki bo odprla svoje podjetje.

9-letna hčerka Kim Kardashian in Kanyeja Westa naj bi lansirala kar štiri različne znamke, potem ko je njena mama vložila zahtevek za zaščito teh blagovnih znamk.

Glede na opise, ki jih je predložila, izgleda, da imajo velike načrte za vsaj dve izmed njih, vključno z linijo izdelkov za nego kože.

Po poročanju ameriškega The U.S. Sun bi lahko Kimine blagovne znamke za North na trg lansirale linijo izdelkov za nego kože in linijo igrač. Lahko bi delala tudi v oglaševanju. Četrta blagovna znamka se zdi bolj obširna in omenja “razvedrilo v obliki zagotavljanja informacij v sredstvih globalnega računalniškega omrežja na področju zabave in pop kulture.”

Zdi se, da je linija za nego kože najbolj premišljena, saj omenja načrte za razvoj “pripravkov za kožo brez zdravilnih učinkovin, vlažilnih krem, losjonov za kožo, krem za kožo, čistil za kožo.” Sčasoma bo morda ustvarila tudi serume, gele za tuširanje, peneče kopeli in še več.

Blagovne znamke, vložene leta 2019, bi tudi Kimino najstarejšo hčerko postavile za linijo oblačil.

Preberi si tudi:
Kim Kardashian - Modna.si

Drugačen zorni kot razkriva povsem drugačno sliko Kim Kardashian

Kim Kardashian je ena najslavnejših žensk na planetu, zato so bili ljudje, milo rečeno, šokirani, ko se je naključno pojavila v londonskem pubu. Po družbenih omrežjih so zaokrožile…