fbpx

Drugačen zorni kot razkriva povsem drugačno sliko Kim Kardashian

Kim Kardashian je ena najslavnejših žensk na planetu, zato so bili ljudje, milo rečeno, šokirani, ko se je naključno pojavila v londonskem pubu.

Po družbenih omrežjih so zaokrožile fotografije, na katerih drži pol litra Guinnessa na praznik sv. Patrika. Vendar pa zdaj izgleda, da je bila vsa stvar zrežirana za resničnostno televizijo s pojavom druge fotografije, ki prikazuje celotno sceno s kamerami in člani ekipe.

V tvitu sta bili deljeni dve fotografiji Kardashianke v pubu, ki prikazujeta, kako drugačna je bila resničnost od tistega, kar je bilo prvotno deljeno.

Fotografija na levi prikazuje Kim, ko v eni roki drži pol litra Guinnessa, v drugi roki pa manjši kozarček. Besedilo na fotografiji se glasi: “Hvala za pint @kimkardashian.”

Vendar pa je druga fotografija v tvitu prikazala pub z več člani snemalne ekipe, ki upravljajo kamere in luči ter snemajo prizor.

Napis ob tvitu se je glasil: “razočaran, ko sem izvedel, da je bil to insta v primerjavi z resničnostjo kim k v pubu.”

Preberi si tudi:
Kim Kardashian,Logan Paul - Modna.si

Logan Paul zaradi Kim Kardashian prepričan, da mu je zdaj tudi uradno “uspelo”

Logan Paul, Youtuber, bokser in solastnik (poleg KSI-ja) znamke PRIME pravi, da mu je tudi uradno “uspelo”, po tem ko je Kim Kardashian na svojih družbenih medijih objavila…