Logan Paul zaradi Kim Kardashian prepričan, da mu je zdaj tudi uradno “uspelo”

Logan Paul, Youtuber, bokser in solastnik (poleg KSI-ja) znamke PRIME pravi, da mu je tudi uradno “uspelo”, po tem ko je Kim Kardashian na svojih družbenih medijih objavila fotografijo, na kateri je njuna hidracijska pijača.

Dva zvezdnika družbenih medijev sta zaslužila že ogromno denarja s svojo športno pijačo in ob tem podpisala pogodbe z UFC-jem in Arsenalom.

Prejšnji mesec je Logan tudi razkril, da je podjetje lani ustvarilo 250 milijonov dolarjev prodaje in samo januarja neverjetnih 45 milijonov dolarjev.

Mislili bi si, da že samo ta znesek zadostuje kot dokaz, da je paru “uspelo”, ko gre za znamko pijače. Ampak ne, to spoznanje se je zgodilo šele zaradi Kim.

Kim je bila prisotna na izločilnih tekmah Arsenala in Sporting CP-ja v Evropski Ligi.

Objavila je fotografijo domnevno iz njenega apartmaja na stadionu, ki je vključeval nekaj letakov za tekme in več steklenic pijače PRIME.

Logan je tvitnil objavo in zapisal: “Uspelo nam je” in zraven tudi označil Kim Kardashian.

Preberi si tudi:
Kim Kardashian - Modna.si

Kim Kardashian letela domov s četrt milijona dolarjev gotovine v vreči za smeti

Kim Kardashian bila nevede udeležena v škandalu pranja denarja. Malezijskega milijarderja Jho Lowa trenutno iščejo mednarodni organi kazenskega pregona zaradi njegove vloge v prevari domnevnega pranja denarja, ki…