Kaj se trenutno dogaja z Megan Fox in Machine Gun Kellyjem

Razkrito, kakšno je trenutno stanje razmerja med Megan Fox in Machine Gun Kellyjem.

Če morda ne veš, je 36-letna igralka v začetku februarja oboževalce pustila v dvomih, ali sta z zaročencem sploh še skupaj, potem ko je na Instagramu delila skrivnostno sporočilo.

Preberi si tudi:
Megan Fox, Machine Gun Kelly - Modna.si

Poglej, kaj je naredila Megan Fox! Sta se z Machine Gun Kellyjem razšla?

Megan Fox je izbrisala svoj profil na Instagramu, a tik preden je to storila, so oboževalci opazili, da je v aplikaciji sledila samo trem osebam, med katerimi pa…

Megan je na Instagramu izbrisala večino svojih fotografij z MGK-jem in mu prenehala slediti (ter začela slediti enemu njegovih največjih sovražnikov), nato pa dokončno izbrisala svoj profil.

Medtem ko je takratno poročilo nakazovalo, da sta še vedno skupaj in rešujeta težave, so bile zdaj objavljene nove informacije.

Vir je za Us Weekly povedal: “Megan in MGK sta trenutno na odmoru, vendar sta še vedno v stikih. Med njima je zelo vroče in hladno.”

“Načrtovanje poroke sta ustavila, da bi rešila svoje težave,” je dodal vir. “Njuno razmerje je trenutno precej nestabilno. Trenutno nista skupaj, vendar si še vedno dopisujeta.”

Preberi si tudi:
Machine Gun Kelly, Megan Fox, Sophie Lloyd - Modna.si

Megan Fox prvič o kitaristki Machine Gun Kellyja

Megan Fox je na družbenih omrežjih prvič spregovorila o tem, kaj si misli o kitaristki v spremljevalni skupini od njenega zaročenca Machine Gun Kelly-ja Sophie Lloyd. Potem ko…