Poglej, kaj je naredila Megan Fox! Sta se z Machine Gun Kellyjem razšla?

Megan Fox je izbrisala svoj profil na Instagramu, a tik preden je to storila, so oboževalci opazili, da je v aplikaciji sledila samo trem osebam, med katerimi pa ni Machine Gun Kellyja, s čimer je sprožila govorice, da sta se z MGK-jem razšla.

Megan je na družbenih medijih delila misteriozno objavo, v kateri je citirala Beyoncé. “Lahko okusiš nepoštenost / vse je v tvoji sapi,” je Megan zapisala v objavi.

Člani Bey Hive-a bodo vedeli, da je to besedilo začetne Beyoncéine pesmi »Pray You Catch Me« na albumu Lemonade. Lemonade naj bi govorila o prebolevanju nezvestobe v razmerju, kar sproža še več dilem o situaciji Megan in MGK-ja.

Obenem so oboževalci opazili tudi, da je pred izbrisom Instagram profila izbrisala tudi večino njunih skupnih fotografij.

Razkrito pa je bilo tudi, da sledi samo trem osebam in ena od teh oseb, ki ji sledi in ji je začela slediti v zadnjih nekaj urah, je v dolgoletnem sporu z MGK-jem.

Megan sledi Harryju Stylesu, Timotheeju Chalametu in Eminemu, s katerim pa je Machine Gun Kelly v sporu že vse od leta 2012.