VIDEO: Rihanna drugič noseča! Na Super Bowlu pokazala nosečniški trebušček

Oboževalci so začeli špekulirati, da je Rihanna drugič noseča, potem ko so med njenim nastopom med polčasom Super Bowla LVII v nedeljo, 12. februarja na stadionu State Farm v Glendaleu v Arizoni opazili zaobljen trebušček.

Po nastopu je Rihannin predstavnik potrdil novico. 34-letna pevka ima z A$AP Rockyjem že 9-mesečnega sina, za katerega pa par še do danes ni razkril imena. Zvezdnica je nedavno objavila le kratek simpatičen video, v katerem smo ga lahko prvič videli.

Preberi si tudi:
Rihanna - Modna.si

Rihanna prvič pokazala svojega 7-mesečnega sina

Rihanna je oboževalcem končno razkrila svojega sinčka! V soboto zjutraj (17. decembra) je 34-letna pevka na svojem TikToku delila simpatičen videoposnetek svojega sedemmesečnega sina, ki ga ima s…

Kar pa se tiče njenega Super Bowl Halftime Show nastopa, pa je zvezdnica resnično razturala. Rihanna je nastop začela na lebdečem odru, ki se je spustil na tla, nato pa se med nastopom dvigal in spuščal, tako kot tudi ostali lebdeči odri okoli nje. Šov je začela z odlomkom pesmi “What’s My Name” in nadaljevala z “Bitch Better Have My Money”.

Nekatere druge uspešnice, ki jih je še izvedla, so vključevale “Where Have You Been”, “We Found Love”, “Work” in “Rude Boy”. Čeprav je izvedla nekaj pesmi, pri katerih je sodelovala z drugimi glasbeniki, pa med nastopom ni bilo nobenih glasbenih gostov.

Spodaj si oglej celoten seznam pesmi, nastop pa si lahko ogledaš TUKAJ:

What’s My Name (izsek)
Bitch Better Have My Money
Where Have You Been
Only Girl in the World
S&M (snippet)
We Found Love
Rude Boy
Work
Wild Thoughts
Birthday Cake (izsek)
Pour It Up
All Of the Lights
Run This Town
Umbrella
Diamonds

Preberi si tudi:
Chris Martin, Rihanna - Modna.si

Kdo se strinja z mnenjem Chrisa Martina o Rihanni?

45-letni pevec skupine Coldplay je povedal svoje mnenje o 34-letni pevki z Barbadosa. V novem intervjuju je Chris Martin označil Rihanno za “najboljšo pevko vseh časov” in povedal,…