Megan Fox prvič o kitaristki Machine Gun Kellyja

Megan Fox je na družbenih omrežjih prvič spregovorila o tem, kaj si misli o kitaristki v spremljevalni skupini od njenega zaročenca Machine Gun Kelly-ja Sophie Lloyd.

Potem ko je 36-letna igralka na videz namigovala na težave v razmerju s svojim 32-letnim rokerskim zaročencem, so nekateri oboževalci domnevali, da ima zvezdnik afero s Sophie.

Megan se je odločila, da na Instagramu razkrije, kakšna je situacija med njo in Sophie. Po tem, ko je nedavno izbrisala svoj profil, ga je zdaj ponovno omogočila in kitaristki zapisala nekaj lepih besed.

Preberi si tudi:
Megan Fox, Machine Gun Kelly - Modna.si

Poglej, kaj je naredila Megan Fox! Sta se z Machine Gun Kellyjem razšla?

Megan Fox je izbrisala svoj profil na Instagramu, a tik preden je to storila, so oboževalci opazili, da je v aplikaciji sledila samo trem osebam, med katerimi pa…

“Kako se je šala, da bi to dekle oprostila žaljivih obtožb, nekako spremenila v potrditev tega – nikoli ne bom razumela,” je zapisala. “Zakaj so ljudje tako … tako neumni”

Megan je nadaljevala in zapisala: “Sophie, ti si noro nadarjena. Dobrodošli v Hollywoodu. Tvoja prva neupravičena PR katastrofa.”

“Zdaj si bila krščeni v plamenih slave,” je dodala. “Od tu bo na žalost samo še slabše. Preprosto jo ignorirajte, kolikor lahko ❤️ sredinec gor.”

Sophie Lloyd - Modna.si
Sophie Lloyd (Foto: sophieguitar_ / Instagram)

Kitaristka ji je odgovorila in dala zelo jasno vedeti, da sta v dobrih odnosih.

“Internet je tako divji! Pošiljam veliko ljubezni,” je zapisala.