Meghan Markle že od vsega začetka ni bila zaželena v kraljevi družini

Čeprav naj bi bila kraljeva družina prizadeta in zaslepljena, ko sta 38-letni princ Harry in 41-letna Meghan Markle šokantno objavila, da bosta januarja 2020 odstopila kot delovna člana kraljeve družine, pa se zdaj govori, da kralj Charles nikoli ni želel, da bi bila Meghan delovna članica kraljeve družine in je dejansko želel, da “še naprej dela” kot igralka.

Nepričakovano razkritje pa je prišlo od samega vojvoda suseškega, ko se je v svojem memoarju Spare spominjal pogovora, ki ga je imel z očetom o Meghanini prihodnosti v kraljevi družini.

Zdaj kralj Charles naj bi pred leti svojega sina vprašal: “Ali želi še naprej delati?” na kar je princ Harry odgovoril: “Ponovi?” Kralj Charles naj bi nato odgovoril: “Ali želi še naprej igrati?” zaradi česar je princ Harry rekel: “Oh. Mislim, ne vem. Ne bi si tako mislil. Pričakujem, da bo želela biti z mano, opravljati delo, saj veš, kar bi izključilo Suits … ker snemajo v … Torontu.”

Kralj Charles je nato menda rekel: “Hmm. Razumem. No, dragi fant, veš, ni dovolj denarja, da bi to šlo skozi.” Princ Harry je nato v svojih spominih zapisal, da je “strmel” v svojega očeta, potem ko je to rekel, nato pa pomislil: “O čem je natolceval? Razlagal je. Ali poskušal. ‘Ne morem plačati za nikogar drugega, ker moram že plačevati za tvojega brata in Catherine.'”