Danes na velikem pustovanju v Cityparku Challe Salle

Danes ob 18. uri nikakor ne smete zamuditi posebnega pustnega koncerta, ko bo nastopil priljubljeni raper Challe Salle na velikem pustovanju v Cityparku. Skupaj z njim zapojte eno »Lagano« in si ustvarite posebno doživetje. Tisti najmlajši pa lahko že ob 14.30 uživate v otroški ustvarjalnici, čemur sledi tudi povorka, kjer se bodo akrobati, klovni, kurenti in ostale maškare sprehodili čez Citypark. Med maske bodo razdelili 1500 brezplačnih krofov.

Pust v Cityparku - Modna.si
Vabljeni danes v Citypark na povorko, kjer se bodo akrobati, klovni, kurenti in ostale maškare sprehodili čez nakupovalno središče (Foto: Robert Krumpak)

S pustom so v Cityparku začeli že na pustno soboto s Čuki, povorko, delavnicami za izdelavo pustne maske in poslikavo obraza. V sklopu praznovanja 21. rojstnega dne so domiselne maske s plesom, petjem, norčijami in smehom odganjali zimo. S koncertom so na noge dvignili prav vsakega obiskovalca, lakoto pa so potešili z brezplačnimi krofi.

Čuki v Cityparku - Modna.si
Čuki so na noge dvignili prav vsakega obiskovalca (Foto: Robert Krumpak)

Sicer pa ste vabljeni vse do te sobote na prireditveni prostor pred Intersparom v Deželo bungee trampolinov. Adrenalinska zabava je primerna tako za otroke kot tudi odrasle. V sklopu rojstnodnevnega praznovanja pa na njihovih družbenih omrežjih potekajo tudi tri nagradne igre, v katerih lahko osvojite darilne bone Desetak.