fbpx

Si pripravljena na tradicionalni, že 17. dm tek za ženske? Tečemo 27. maja 2023!

Pozor za vse ljubiteljice teka: obrišite prah s svojih tekaških copat in se začnite pripravljati na tradicionalni dm tek za ženske. 17. dm tek za ženske bo v soboto, 27. maja 2023, v ljubljanskem parku Tivoli.

Ljubljanski park Tivoli bo zadnjo soboto v maju ponovno združil ženske, ki so navdušene nad aktivnim življenjskim slogom. Tekaška kondicija pri dm teku za ženske ni najbolj pomembna, važno je sodelovati in biti del ženske skupnosti. Ta se že 17 let zbira na dm teku za ženske, ki vsakič znova navduši z energijo, novimi tesnimi prijateljstvi, polnimi smeha in lepih trenutkov, ter najboljšo zabavo. Poleg tradicionalnega dm teka za ženske v kategorijah na 5 in 10 kilometrov bodo zopet tekli tudi najmlajši tekači, in sicer v kategoriji Oskarjev tek.

Prijave in nakup kart za 17. dm tek za ženske se bodo odprle v četrtek, 30. marca 2023, prijava in nakup bosta možna prek spletne strani www.tekzazenske.si in v vseh dm prodajalnah po Sloveniji.

DM tek za ženske - Modna.si
DM tek za ženske

Pohitite s prijavo, saj je cena startnine v predprodaji, od 30. marca do vključno 25. aprila 2023, najnižja – 26,00 evrov.

Kot vedno bo na dm teku za ženske poskrbljeno za dobro zabavo ter veliko druženja. Več informacij pa razkrijemo kmalu.