Domov » VIP » Beyoncé prvič spregovorila o zelo težki nosečnosti z dvojčkoma

Beyoncé prvič spregovorila o zelo težki nosečnosti z dvojčkoma

VIP
Beyoncé prvič spregovorila o zelo težki nosečnosti z dvojčkoma
📷 Beyonce / Instagram

Beyoncé je za svoje oboževalce prvič spregovorila o “zelo težki nosečnosti” z dvojčkoma Rumi in Sir-om Carter v povsem novem dokumentarnem filmu Homecoming, ki si ga že lahko ogledaš na aplikaciji Netflix.

37-letna superzvezdnica je v drugem trimesečju zbolela za preeklampsijo, ki povzroča visok krvni tlak in lahko povzroči resne komplikacije v nosečnosti.

“Moje telo je šlo skozi več kot sem si sploh mislila, da lahko gre,” je začela razlagati Beyoncé. “Leto pred tem bi morala nastopiti na Coachelli, vendar sem nepričakovano zanosila. In izkazalo se je, da sem noseča z dvojčki, kar je bilo še večje presenečenje.”

“V maternici je enemu od dvojčkov nekajkrat za trenutek nehalo biti srce, zato sem morala nujno na carski rez,” je še dodala.

Kar pa se tiče hujšanja po porodu letu 2017, ko je imela 98 kilogramov, je pevka razkrila, da je bil lanskoletni nastop na festivalu Coachella prvi nastop po porodu in da je trdo garala, da je ponovno prišla v top formo. “Prišli so dnevi, ko sem mislila, da nikoli več ne bom takšna kot včasih. Da nikoli več ne bom fizično enaka, da moja moč in vzdržljivost ne bosta nikoli več enaka.”