Domov » Lepota & zdravje » Bi rada dišala kot Rihanna?

Bi rada dišala kot Rihanna?

Lepota & zdravjeVIP
Bi rada dišala kot Rihanna?
📷 Profimedia

Dobesedno vsi pravijo, da zvezdnica diši ču-do-vi-to!

Rihanna – kraljica glasbe, kraljica mode, kraljica lepote. Nikoli ni bilo lažje biti vsaj malo podoben pevki zahvaljujoč njenim znamkam: Fenty Beauty, Savage X Fenty in nenazadnje luksuzna modna hiša Fenty. Kljub vsemu pa obstaja ena skrivnost, ki jo poskušajo odkriti njeni najbolj zvesti oboževalci – kako lahko Rihanna vedno tako neverjetno lepo diši?

Precej obširen je seznam zvezdnikov, ki so javno komentirali pevkin čudovit vonj. Vse od Cardi B do Jennifer Lawrence, Nick-a Jonas-a, Lil Nas X-a itd., zato ni nič čudnega, da si želimo tudi sami izvedeti, kateri parfum točno uporablja zvezdnica.

Leta 2016 je Rihannin kolega @stylishgent na Instagramu razkril, da zvezdnica uporablja parfum Love, Don’t Be Shy od pariške znamke by Kilian, ki naj bi dišal po marshmallow penicah.

Verjetno si zdaj pomislila, da so od takrat minila že 3 leta in zvezdnica zdaj zagotovo uporablja kaj drugega. Če lahko verjamemo Youtuberki in Instagramerki Jackie Aina, je pevka še vedno zvesta svoji prepoznavni dišavi. Aprila se je Jackie udeležila Fenty zabave, kjer je bila v bližini Rihanne in se zato lahko sama prepričala o vonju.

Pred nekaj dnevi je sicer zvezdnici napisala zasebno sporočilo, v katerem jo je vprašala po nazivu parfuma, vendar ji RiRi žal ni odgovorila, kar je razkrila na svojem Twitter profilu. Zato se je sama odpravila v drogerijo po omenjeni parfum in potrdila, da diši točno tako, kot diši pop pevka.

Če že ne moremo biti Rihanna, pa lahko vsaj dišimo kot ona!