Blagovna znamka UGG predstavlja najbolj modne trende za sezono jesen-zima

Topli modni oblački ali kos, ki nikakor ne bi smel zaiti v modne vode? Večna dilema, sedaj že skoraj ikoničnih UGG čevljev, po katerih je modna znamka najbolj prepoznavna. Kaj pa menite vi? Že poznate njihove novosti?

Ali jih ljubite ali pa sovražite! Tisti modni ljubitelji, ki že od samega začetka podpirajo vzpon teh čevljev, jih preprosto obožujejo, spet drugi jih smatrajo kot največjo modno zablodo. Pozabimo na zablode, dejstvo je, da govorimo znamki, ki je na trgu že vrsto let, ponuja pa udobje v pravem pomenu besede. So topli, mehki, vsestranski in lahko jih nosijo tako moški kot ženske. Znamka Ugg že vrsto let dokazuje, da je udobno lahko videti tudi modno, v njihovih kolekcijah pa je moč zaznati drzen in provokativen, a tudi svoboden in optimističen duh.

Zakaj izbrati znamko Ugg?

Kateri so najnovejši trendi modne znamke UGG - Modna.si
Kateri so najnovejši trendi modne znamke UGG

Čeprav si upamo trditi, da znamko in njihove ikonične kose Ugg vsi že dobro poznate, verjamemo, da morda niste vedeli, da Ugg škornji niso samo za zimo. Ker so izdelani iz ovčje kože, ki je naravno termostatska? To pomeni, da se bo prilagodila vaši telesni temperaturi, ne glede na to, kako toplo ali hladno je zunaj. Ovčja koža je prav tako antibakterijska in vsebuje lanolin, ki vaša stopala ohranja sveža ure in ure. Deluje namreč na način, da zračna vlakna ovčje kože odvajajo vlago stran od vaših stopal. To ustvari blažilnik suhega zraka ob vaši koži in omogoči pretok zraka v in iz nje. Škornji so tako vodoodporni, odporni pa so tudi na madeže. Nakup Ugg škornjev je nesporno tudi dobra investicija, saj boste njihovo znamko nosili vrsto let. Ovčja koža namreč prenese zahtevno nošenje, vam pa ne bo žal, da ste si jih privoščili.

Znamka Ugg pa se ni ustavila samo pri ikoničnih škornjih in copatih, ki so mimogrede obvezen del opreme v vsakem domu, svoje poslanstvo širi dalje in tako nas znamka sedaj razveseljuje s pletenimi šali, kapami, rokavicami in celo toplimi jaknami. Ne zaostajajo niti na področju barv, svojo novo zimsko kapo ali šal lahko izberete v več odtenkih in sicer rjavi, črni, bež in celo nežno roza.

Kateri so najnovejši trendi modne znamke Ugg?

Modna znamka je svojo pot začela s klasičnimi škornji iz ovčje kože, ki so bili predvsem prepoznavni po izstopajočih se šivih, sedaj pa so postali simbol sloga združenega z najvišjo kakovostjo.

Ugg škornji danes niso več samo v bež barvi, izbirate lahko namreč med vsemi jesenskimi odtenki. Vedno bolj priljubljena izbira so črni in sivi Ugg škornji, in če se težko odločite za videz semiša, danes znamka ugg ponuja tudi gimijaste škornje, ki so odlična izbira za v dež in poled tradicionalnih škornjev vedno bolj stopajo v veljajo. Znamka ugg danes ponuja različne modele svojih čevljev, izbirate lahko med višjimi ali nižjimi modeli, še posebej popularni pa so letos modeli, ki nekako spominjajo na cokelj, le da je ta veliko bolj udoben. Ponašajo se z malenkost višjim podlatom in rdečimi šivi. In če vas pritegne nižji stil škornjev, ne morete zgrešiti s klasičnim mini Ugg škornjem, ki je mešanica med višjim stilom in nižjim copatom. Ravno ti so letos izredno popularni med modnimi navdušenkami. Oglejte si celotno ponudbo UGG NA ANSWEAR.SI.

Blagovna znamka UGG predstavlja najbolj modne trende za sezono jesen-zima 2023/24 - Modna.si
Blagovna znamka UGG predstavlja najbolj modne trende za sezono jesen-zima 2023/24

Ugg škornje lahko kombinirate na prav vse videze. Odlično se obnesejo s pajkicami in gamašami, kar celotnemu videzu doda ležeren, a kul pridih, mirne vesti pa jih pa obujete tudi na svetle kavbojke in ne pozabite na plašč, ki je obvezen del jesenske opreme.