fbpx

Blake Lively in Ryan Reynolds dobila drugega otroka

Čestitke za Blake Lively in Ryana Reynoldsa kar dežujejo. Zvezdniški par je včeraj pozdravil svojega drugega otroka! Bližnji vir je potrdil, da je zvezdnica rodila v newyorški porodnišnici.

Blake, 29, in Ryan, 39, sta decembra 2014 prvič postala starša hčerki James.

V začetku tega leta se je mati dveh razgovorila o tem, kako ona in njen mož izhajata iz velikih družin. “Jaz sem ena od petih otrok. Moj mož je en od štirih, tako da smo uradno vzreditelji,” se je Blake junija letos pošalila v oddaji šovu Today. “Lahko greste na najino spletno stran in dala vam bova nekaj najinih otrok.”

Za drugo nosečnost zvezde nanizanke Gossip Girl smo prvič izvedeli aprila in vse od takrat bili obsedeni z dodelanim porodniškim slogom te modne starlete. Ali je bila na filmskem festivalu v Cannesu, se sprehajala po ulicah New Yorka ali promovirala svoje filme, Blake je vedno pritegnila pozornost s svojimi drznimi nosečniškimi videzi.

Čeprav bomo nenormalno pogrešale njen modno oblečen trebušček, pa ne bi mogle biti bolj vesele za ta izjemno talentiran parček. Čestitke, Blake in Ryan!