Blogerka tedna: Annette Løvstad Haga – NetteNestea

Annette Løvstad Haga je stara 28 let in s svojim možem in njunima dvema otrokoma živi na Norveškem. Že od leta 2008 bloga o svojem življenju, modi, lepoti in notranjem dizajnu, poleg tega pa jo zanimajo tudi stiliranje, grafično oblikovanje, fotografija in novinarstvo. Na Univerzi v Oslu je diplomirala iz medijev in komunikacije, nato je delala kot urednica blogov pri spletnem časopisu Nettavisen in kot svobodna novinarka.

Modni navdih za stajlinge išče povsod – na potovanjih, v filmih in celo ko posluša glasbo. Rada prebira druge bloge, odkriva zanimive Instagram profile in ustvarja kolaže na Pinterestu. Redno tudi brska po svojih blog objavah iz preteklosti – tako je vsaj na tekočem, kaj vse že ima v garderobni omari.

Obožuje osnovne modne kose, saj je tako enostavno kombinirati enega z drugim in znova in znova ustvarjati nove modne kombinacije. Njeni obvezni kosi v garderobi so salonarji kožne barve, črtasti puloverji, preveliki plašči, usnjene hlače, usnjena jakna, pletenine in seveda jeans!

Njen najljubši modni nasvet: “Sprejmi svojo obliko postave in se oblači tako, da se boš sama počutila udobno in samozavestno.”

Njen blog: NetteNestea