Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Arielle Noa Charnas – Something Navy

Blogerka tedna: Arielle Noa Charnas – Something Navy

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Arielle Noa Charnas – Something Navy
📷 Something Navy / Instagram

Arielle Noa Charnas živi sanjsko življenje – stanovanje na Manhattnu, lepa oblačila, več kot 300 sodelovanj s priznanimi znamkami (TRESemmé, Marc Jacobs, Kate Spade, Nordstrom,…), poleg tega pa ima tudi čudovito družinico – moža in dve hčerki.

Njeno življenje je precej vznemirljivo in na srečo ga rada deli s svojimi sledilci na modnem blogu Something Navy, ki ga piše že od leta 2009. Razlog, zakaj ga je začela pisati, je zelo običajen – ker je želela imeti prostor, kjer bi lahko izrazila samo same skozi modo. Prihaja iz družine, ki je že od nekdaj v modni industriji, tako da ji je bila moda pravzaprav položena v zibelko.

In zakaj je blog poimenovala Something Navy? Že od nekdaj ji je zelo všeč mornarsko modra barva in je mnenja, da je ta barva zelo podcenjena. S prijateljicami so se pogovarjale, katera beseda bi se najbolj ujemala z besedico “navy” in ves čas so govorile “something navy, something navy,…” (nekaj mornarska, nekaj mornarska,…), ko se jim je kar naenkrat posvetilo, da ta kombinacija besed pravzaprav zelo lepo paše skupaj.

Njen modni slog bi Arielle sama opisala kot “dodelana klasika”. Ker nerada komplicira z oblačili in je njen modni stil zelo enostavno posnemati, ji na Instagramu, kjer redno objavlja svoje in hčerkine modne kombinacije, sledi že več kot 1,2 milijona ljudi. 31-letna blogerka, modna oblikovalka in influencerka pa je podpisala tudi večletno pogodbo z verigo prestižnih trgovin Nordstrom, za katero bo pod svojo znamko oblikovala sezonske kolekcije.

Njen blog: Something Navy