Blogerka tedna: Aspyn Ovard

Aspyn Ovard je ameriška blogerka in Youtube senzacija, ki je postala prepoznavna z objavljanjem videov o modi in lepoti na svojem Youtube kanalu “Aspyn Ovard” (včasih imenovan “Haute Brilliance”), kjer ima že več kot 2 milijona sledilcev, zdaj pa objavlja videe tudi na YT kanalu “Aspyn and Parker“, ki je prav tako uspešen, saj mu sledi že več kot 2 milijona ljudi. Na tem kanalu večinoma objavlja skupne videe z njenim možem Parkerjem Ferrisom, s katerim sta poročena od oktobra leta 2015.

Mlada mamica, ki ima 16-mesečno hčerko Cove, se je rodila v ameriški zvezni državi Utah 15. aprila 1996. Preden je začela snemati YouTube videe je bila navijačica. Njena največja inspiracija v življenju je njena mama Sasha, ki je po poklicu frizerka, tako da ji je bila ljubezen do kozmetike in lepote na splošno simpatični blondinki položena že v zibelko. Mama jo je že od nekdaj učila, da je pri ličenju vredno upoštevati pravilo “manj je več”, ki se ji je včasih zdel neumen, zdaj pa se ga striktno drži. Aspyn ima eno mlajšo sestro Avery Elle in dva mlajša brata Tav-a in Trey-a.

Njen modni slog je zelo sproščen, dekliški in nekoliko boemski. Poleti rada nosi lahkotne tkanine, pozimi pa pletenine, ki jih kombinira z denimom. Neobičajne kombinacije vsekakor pritegnejo pozornost in vsekakor si jih boš želela kar nekaj prekopirati!
Njen blog: Aspyn Ovard