Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Cara Loren Van Brocklin

Blogerka tedna: Cara Loren Van Brocklin

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Cara Loren Van Brocklin
📷 Cara Loren / Instagram

Cara Loren Van Brocklin je v življenju dosegla veliko več, kot marsikatera druga 29-letnica. Leta 2009 se je poročila z Brody-jem Van Brocklin-om, ki ga je spoznala na Weber State univerzi, na kateri je on igral košarko, ona pa je bila navijačica moštva. Mati treh otrok (dveh fantov in ene deklice) pa je tudi lastnica uspešnega modnega bloga Cara Loren, na katerem redno dokumentira svoje življenje in stil. Mlada mamica je v preteklih letih pridobila množico privržencev. In le kdo ne bi želel slediti tej simpatični modni blondinki? Njeno življenje resnično izgleda kot pravljica.

Modni blog je ustvarila zato, ker je želela s svojimi modnimi kombinacijami navdihovati druge. “Oblačila moraš nositi vsak dan, zato je zelo pomembno, da so ti všeč in da se v njih dobro počutiš,” pravi Cara. Edina stvar, ki pa jo imajo njeni sledilci raje kot dnevne stajlinge in modne dodatke gospe Van Brocklin, pa so prikupne fotografije njene družinice, ki jih fashionista redno objavlja na svojem blogu. Ker je bilo vedno več povpraševanja po družinskih fotografijah, se je Cara odločila, da lansira linijo oblačil za otroke z imenom Cara Loren Kids, nedavno pa je začela prodajati tudi nakit.

Cara je na Instagramu pridobila že skoraj milijon sledilcev, saj je vedno več ljudi radovednih glede življenja družine Van Brocklin.

Njen blog: Cara Loren