Blogerka tedna: Courtney Kerr – Kerrently

Na prvi pogled je Courtney Kerr hitro prepoznavna po svojem življenjskem slogu, ki je igriv, zabaven in poln njene drzne osebnosti. Prihaja iz Dallasa in je ženska brez dlake na jeziku. Večino svojega življenja je jedla, sanjala in dihala modo, večina pa jo prepozna po njenem osebnem slogu. Modi je že leta predana z vsem srcem, zato se je tudi odločila ustvariti modni blog Kerrently, ki pa se je prvotno imenoval What Courtney Wore, kjer dnevno objavlja svoje stylinge in utrinke iz svojega življenja.

Poleg tega da je fashionista in blogerka, je februarja 2013 Courtney v svoj življenjepis dodala tudi vodenje jutranje televizijske pogovorne oddaje “The Broadcast” na z Emmy-jem nagrajeni televizijski postaji KTXD-TV. Courtney je v oddajo prinesla svež in modni pristop, ki so jo skupaj vodile 4 ženske in ne samo da je bila najmlajša med njimi, tudi edina samska je bila.

37-letnica živi v modno opremljenem stanovanju v Dallasu. Kadar se ne igra z oblačili v svoji garderobni omari, v mehiški restavraciji uživa tex-mex, v lokalu pije martini, potuje po svetu ali pa se igra z njenim najboljšim štirinožnim prijateljem – psičko pasme pit bull z imenom Fancy, ki jo je rešila iz zavetišča.

Njen blog: Kerrently