TOP trendi odtenkov las leta 2019

Nekaj tako zelo mogočnega je na spreminjanju barve las. Ali doživljaš velike življenjske spremembe ali pa si le želiš malo spremembe v novem letu, ti spodaj predstavljamo osem najbolj trendovskih odtenkov las letošnjega leta.

Koralni lasje
Kaj praviš na Pantonovo barvo leta 2019 na laseh? Nekoliko svetlejša ob rožnato zlatih las iz lanskega leta, je ta živahen odtenek presenetljivo nosljiv zahvaljujoč nežnemu mešanju toplih in hladnih tonov.


Bakreni prameni
Enostaven način, kako osvetliš rjave lase. Frizer naj ti doda nekaj jantarjevih in zlatih pramenov in rjavi lasje bodo izgledali veliko bolj sveže in svetlo.Zamolkla cimetova
Vzljubi rdečkasto po celi glavi. Ne glede na to ali si naravna blondinka ali rjavolaska, eleganten odtenek poudari tvoje poteze obraza. (Nasvet: Vedno imej pri roki barvni balzam za lase, saj se ta odtenek hitro spira z las.)


Prelivajoča rjava
To naj bi bl en od največjih barvnih trendov letošnjega leta. Subtilna kombinacija hladnih in toplih tonov laska številnim tenom polti.


Zatemnjeni narastek
Temen narastek je včasih veljal za znak neurejenosti, dandanes pa ga nosijo številna kulska dekleta. Zatemnjeni lasje pri lasišču dodajo dimenzijo in prihranijo nekaj denarja za frizerja. Dvojna zmaga.


Ledeno-blond lasje
Dejstvo: Na pinterestu je iskana beseda »icy hair« le v preteklem mesecu porastla za kar 45 odstotkov. Bleda, skoraj bela barva s kulskim podtonom je nekoliko svetlejša od platinaste in zelo spominja na ledene sveče.


Črno črna
A la Cher, če bi lahko zavrteli čas nazaj. Čeprav lahko ta bogat temen odtenek naredi našo polt nekoliko bledo, pa to lahko hitro popravimo z malo bronzerja in rdečila. Še en nasvet: omisli si olje za lase, saj je pri tej barvi ključno ogromno sijaja.


Ognjeno oranžna
Za ta ognjeni odtenek se lahko zahvalimo Lady Gaga v filmu Zvezda je rojena. S frizerjem se pred barvanjem obvezno pogovorita o oranžnem odtenku, ki je najbolj primeren za tvoj ten polti. Dodatek rožnate ali rjavkaste lahko tako uravnoteži živahno barvo, da se poda tvoji polti.

Ne spreglej pa tudi, ali lahko verjamemo trditvam na izdelkih za lase in kako pogosto moramo v resnici umivati lase!