Se še spomniš priljubljene modne znamke Baby Phat? Vrača se!

Zdi se, da se vse iz obdobja med leti 1990 in 2000 vrača – glasbene skupine, torbice za okoli pasu in Baby Phat!

Ja, ikonična modna znamka, ki jo je 43-letna Kimora Lee Simmons ustvarila pred 21-imi leti se vrača letos in to v velikem slogu. Bivša manekenka je na svojem Instagram profilu na dan žena, 8. marca naznanila, da se priljubljena znamka ulične mode vrača, saj je kupila nazaj podjetje.

Ko je Kimora prvič lansirala modna oblačila pod to znamko, je bila poročena z glasbenim mogulom Russellom Simmonsom. Baby Phat je bila sestrska znamka moške linije Phat Farm, ki jo je ustvaril njen nekdanji mož. V začetku 21. stoletja, ko je bila ženska znamka v polnem razcvetu, so prve vrste stolov na njenih modnih revijah vedno zasedale največje zvezde, med drugim Mary J. Blige, Nick Cannon, Ivana Trump in Star Jones.

Kimora je odmaknila roke stran od znamke leta 2010, le eno leto po tem, ko se je ločila od svojega moža Russell-a. V zakonu sta se jima rodili dve hčerki: Ming Lee (19) in Aoki Lee (16). Leta 2013 se je Kimora poročila s Tim-om Leissner-jem, s katerim imata 3-letnega sina Wolfe-ja. Zvezdnica je tudi mati 9-letnemu sinu Kenzu, ki ga ima skupaj z igralcem Djimon Hounsou.

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si