Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Farina Opoku – Nova Lana Love

Blogerka tedna: Farina Opoku – Nova Lana Love

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Farina Opoku – Nova Lana Love
📷 Nova Lana Love / Instagram

Nova Lana Love je pravi fenomen v Nemčiji – v samo nekaj letih je ustanoviteljica in obraz blagovne znamke Farina Opoku dosegla skoraj vse, kar lahko ustvariš kot bloger. Na Instagramu ima več kot milijon sledilcev, ki željo videti, kaj 29-letna Farina obleče vsak dan, kakšno hrano je, kje in s kom se potepa ter kaj se na splošno dogaja v zabavnem vsakodnevnem življenju fashioniste.

Nikoli si ni mislila, da bo bloganje kdaj tako velik del njenega življenja, vendar pa se Farina zdaj z njim preživlja in je celo ena od najbolj vplivnih blogerk v Nemčiji, zelo cenjena pa je tudi s strani številnih blagovnih znamk. Zasluge za uspešnost bloga ima po njenem mnenju to, da se ljudje lahko zelo hitro poistovetijo z njo, saj ima povsem normalno postavo, ki je daleč od manekenskih “extra small” mer.

Zanimivost: Na sebi sovraži svoje lase, saj so po naravi zelo kodrasti in jih zato nikoli ne more naravno posušiti, ampak vedno oblikovati. Vendar pa je kljub temu zagovornica tega, da se ljudje ne smemo obremenjevati s svojim zunanjim izgledom, ampak moramo biti veseli, da smo zdravi.

Njen blog: Novalanalove