Blogerka tedna: Halley Elefante – The Salty Blonde

Halley Elefante je modna blogerka, ki je živela že v različnih državah sveta, vendar se je zdaj s svojim fantom (fotograf v prostem času, drugače pa učitelj) ustalila na Havajih, kjer je tudi začela pisati svoj blog. 34-letnica že od nekdaj goji veliko strast do mode in oblačil in Havaji so se ji zdeli idealni kraj za vstop v modno-blogersko industrijo.

Kot vplivna blogerka in modna gurujka je Halley svojo mrežo oboževalcev najprej zgradila na Instagramu preprosto tako, da je objavljala fotografije sebe v premišljeno izbranih stajlingih, katerih znamke je vedno označila. Simpatična blondinka verjame, da se skrivnost uspešne Insta-objave skriva v dobrem opisu in stajlingu z dobro osvetlitvijo.

View this post on Instagram

A post shared by Halley Elefante (@thesaltyblonde) on

Njen modni slog je boemski, plažni, tropski, retro in vedno udoben. Obožuje barvite tropske vzorce, oceansko modrino in bujno zelenje, ki ji vedno služijo kot inspiracija pri sestavljanju modnih stajlingov. Obsedena je tudi s palminimi listi in listi bananovca, ki si jih želi tako na oblačilih kot na domačem dekorju.

Zabavna dejstva o Halley:

  • Vse bi dala, da bi lahko imela mamino garderobo iz 70-ih, 80-ih in 90-ih let.
  • Njena sestra Jess jo je spodbudila, da naj začne objavljati na Instagramu.
  • Ne predstavlja si življenja brez pokrival.
  • Rada je sama svoj šef.

Njen blog: The Salty Blonde

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry