Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Janni Olsson Delér

Blogerka tedna: Janni Olsson Delér

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Janni Olsson Delér
📷 Janni Olsson Delér

29-letna Janni Olsson Delér prihaja iz Stockholma na Švedskem. Obožuje modo in potovanja, zato je začela že zelo zgodaj odkrivati svet. Živela je v Londonu, v Španiji, zdaj pa z možem Jonom Olssonom Delérjem že nekaj let v Monaku. Skupaj sta kupila tudi počitniško vilo v španski Marbelli, kamor vsake toliko časa pobegneta na toplo, še pogosteje pa v poletnih mesecih. Janni je trenutno v šestem mesecu nosečnosti, šele nedavno pa je razkrila, da pričakuje fantka.

Blog je začela pisati avgusta 2013 in v samo dveh letih bloganja se ji je življenje obrnilo za 360°. Tega nikakor ni pričakovala, saj je želela le dokumentirati svoje vsakdanje življenje, da bi lahko kadarkoli pogledala nazaj in videla, kaj vse je že doživela. Zdaj je blog ogromen del njenega življenja, piše pa ga tako v angleščini kot tudi v švedščini. Leta 2014 je prejela nagrado za najboljšo “Novinko leta” in vse od takrat sodelovala s številnimi modnimi znamkami.

Moda je že od nekdaj pomemben del njenega življenja. Ko je bila majhna je poskušala različne stile in barve in vedno ji je bilo mar, kaj ima oblečeno. Z možem in očetom so ustvarili modno znamko c’est normal, ki vključuje tako moška kot tudi ženska oblačila, vsa pa so oblikovana bolj za prosti čas.

Njen blog: Janni Olsson Delér