Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Jasmine Tosh – Jasmine Tosh Lately

Blogerka tedna: Jasmine Tosh – Jasmine Tosh Lately

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Jasmine Tosh – Jasmine Tosh Lately
📷 Jasmine Tosh / Instagram

Jasmine Tosh Stewart je fotomodel, ki pozira že od svojega tretjega leta, in blogerka, ki na svojem blogu že šest let objavlja vse od mode, kopalk in utrinke iz vsakdanjega življenja ter s potovanj. Rodila se je v Los Angelesu, zdaj pa je njen dom Miami Beach. 29-letnica ničesar ne jemlje kot samoumevno in poskuša kar se da čim več iztržiti iz hitro rastoče miamijske modne in zabavne scene. Obožuje fotografijo, potovanja, nakupovanje, bloganje, živali in pojavljanje na dogodkih.

Njeni modni ikoni sta Olivia Palermo in Rosie Huntington-Whiteley. Olivia zato, ker je vedno šik od glave do pet, Rosie pa zaradi njenih šik videzov za na plažo in lahkotnih dnevnih kombinacij, v katerih vedno izgleda fenomenalno.

Stil Jasmine je trendovski in ženstven, zato si ženske po celem svetu želijo kopirati njene unikatne in šik stajlinge. Zelo rada kombinira cenejša oblačila z dizajnerskimi, saj zagovarja dejstvo, da ni pomembno, koliko stane določen kos, ampak zgolj to, da ti oblačila pristajajo in da so skombinirana pravilno.

Njen blog: Jasmine Tosh Lately