Domov » VIP » Kylie Jenner zaradi novega videza tarča kritik!

Kylie Jenner zaradi novega videza tarča kritik!

VIP
Kylie Jenner zaradi novega videza tarča kritik!
📷 Kylie Jenner / Instagram

Komaj dobro smo vstopili v novo desetletje in že imamo internetni škandal, ki se tiče Kardashian-Jenner družine. Tokrat je tarča najmlajša Jennerka, Kylie, ki so jo uporabniki Twitterja, po objavi kontroverzne pričeske na Instagramu, obtožili kulturne neprimernosti, da si želi biti črnka.

Kylie Jenner je nedavno na svojem Instagram profilu objavila fotografijo, na kateri ima blond lase spletene v kitke (zaščitni slog v afroameriški skupnosti, zaradi katerega lahko ženske zakonito odpustijo, če ga nosijo) in zgražajoči komentarji so se začeli kopičiti.

“Tako močno si želi biti črnka,” je na Twitterju zapisal eden, drugi pa je poudaril dvojni standard, ki obstaja med belimi in temnopoltimi ženskami, rekoč: “Na temnopolti ženski bi ta slog imenovali geto.”

Kylie je objavo hitro izbrisala, vendar sta fotografa, ki sta posnela to fotografijo, pa tudi njen osebni vizažist Ariel Tejada fotografijo obdržali na svojih profilih in razkrili, da je bila navdih za videz Gwen Stefani (in ne kakšna temnopolta ženska).