Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Kenza Zouiten Subosic – Kenzas

Blogerka tedna: Kenza Zouiten Subosic – Kenzas

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Kenza Zouiten Subosic – Kenzas
📷 Kenzas / Instagram

27-letna Kenza Zouiten Subosic (rojena 21. aprila 1991), dekle švedskih in maroških korenin, se je rodila in odraščala v Stockholmu. Je blogerka, fotomodel, oblikovalka, TV voditeljica, podjetnica,… Pravi, da jo lahko označimo kakorkoli želimo, saj še sama zase ne ve, kaj točno je. Rada ima družino, prijatelje, modo, potovanja in življenje zajema s polno žlico. Izkoristi vsako priložnost, ki jo dobi, saj jo vsaka popelje bliže njenim sanjam.

Vse se je začelo pri rosnih 15-ih letih, ko je napisala prvo objavo na svojem blogu, ki naj bi bil zgolj njen dnevnik o običajnem najstniškem življenju in vsem kar pride z njim. Saj veš, šola, prijatelji, fantje, družinske težave,… V tistem trenutku si tudi upala ni pomisliti, da ji bo blog popolnoma spremenil življenje. Ni trajalo dolgo, da je njen blog postal najbolj priljubljen blog na Švedskem. Že čez leto dni, ko je bila Kenza stara 16 let, so časopisi pisali o njej in velikem številu obiskovalcev na njenem blogu. Od tistega trenutka dalje so začele prihajati ponudbe za fotošutinge ter radijske in televizijske intervjuje. Vsi so želeli vedeti vse o tej mladi punci, ki je dnevno na svoj blog privabljala več tisoč bralcev.

Kenza, ki je trenutno visoko noseča (v 33. tednu), je tudi soustanoviteljica zelo uspešne modne znamke Ivy Revel, ki je na nek način odraz njenega modnega sloga. Rada ima enostavna in udobna oblačila, ki jih lahko kombinira na tisoč in en način ter za različne priložnosti.

Njen blog: Kenzas