Domov » Moda & stil » Po mnenju Anne Wintour bi morala na razgovor za službo obleči…

Po mnenju Anne Wintour bi morala na razgovor za službo obleči…

Moda & stilVIP
Po mnenju Anne Wintour bi morala na razgovor za službo obleči…
📷 Profimedia

Odločanje o tem, kaj bi oblekla za razgovor za službo je precej stresno. Je hlačni kostim preveč uraden? Je obleka preveč sproščena?

Zdaj pa naj ti predstavimo še malo bolj stresno situacijo: predstavljaj si, da se moraš obleči za razgovor za službo z najbolj znano glavno urednico, Anno Wintour. Urednica revije Vogue je v najnovejši sekciji “Vprašaj Anno” sama ponudila predloge glede modnih oblačil, ki jih je najbolj primerno obleči za razgovor za službo. In morda boš presenečena nad njenim izborom.

“Preseneča me, kako se ljudje oblečejo, ko pridejo na razgovor. Včasih lahko prav čutiš, da nosijo oblačila, ki so jih kupili danes zjutraj ali morda prejšnji večer in ne nečesa, kar na kakršenkoli način ustreza njihovi osebnosti in temu, kdo so. Menim, da bi si morali vsi zapomniti, ne glede na to ali gredo na razgovor za službo pri reviji Vogue ali kjerkoli drugje, da ne zaposlujemo vaših oblačil. Vaša garderoba ne bo opravila delo namesto vas – gre za to, kdo ste.”

Si slišala?? Anna Wintour nas spodbuja, da smo to, kar smo – da nosimo nekaj, kar predstavlja naš modni slog in poudarja našo osebnost.